Voor een succesvolle website heb je goede teksten nodig. Teksten die jouw verhaal vertellen en die ervoor zorgen dat de bezoekers van jouw website jouw product of dienst snappen of zelfs willen kopen. Ik kan ervoor zorgen dat de teksten op jouw website goed in elkaar zitten. Samen met jou kijk ik naar wat jij wilt vertellen of bereiken en wat er daarna nodig is. Misschien heb je zelf al wat op papier staan wat we verder uit kunnen bouwen, maar het kan ook zijn dat je niet goed weet waar je moet beginnen. In beide gevallen kan ik je helpen. Ik schrijf graag nieuwe teksten, maar vind het ook leuk om jouw bestaande teksten te voorzien van een update.

Copywriting

Ik vind het leuk om teksten te schrijven voor anderen en ik help je graag jouw verhaal te vertellen. Of je nu teksten nodig hebt voor je website, een specifieke pagina, je nieuwsbrief of iets anders, ik schrijf ze graag voor je. Ik zorg ervoor dat er heldere informatie over jouw product, dienst en bedrijf op de website komen te staan. Ook kunnen we samen kijken naar onderwerpen voor (blog)artikelen of andere content om potentiƫle klanten naar jouw website te leiden. Uiteraard houd ik hierbij rekening met zoekmachineoptimalisatie en de vindbaarheid van jouw website.

Content opfrissen

Ik kan nieuwe teksten voor je schrijven, maar ik kan je ook helpen om de teksten die je zelf hebt geschreven te verbeteren. Misschien heb je al iets op je website staan, maar heb je het gevoel dat het beter kan of heb je iets geschreven en wil je dat iemand even met je mee kijkt en mee denkt. Ik bekijk je teksten met een frisse blik en help je om ervoor te zorgen dat jij de content op je website krijgt die past bij jou en je bedrijf.

Eindredactie

Heb je zelf al een artikel of webtekst geschreven en wil je graag dat iemand mee kijkt naar jouw spelling, opbouw en volgorde van jouw tekst? Ik doe graag de eindredactie voor je. Vertel me voor welk medium en welke doelgroep jouw tekst bedoeld is en ik help je om er een heldere, goede tekst van te maken.

Contact

Kan ik jou helpen met jouw teksten of heb je een andere vraag, neem dan gerust contact met me op.