Ik help je graag met al jouw hulpvragen op het gebied van tekst, SEO, social media en online marketing. Op deze pagina zie je voor welke diensten je bij mij terecht kunt. Staat jouw vraag er niet tussen, aarzel niet om contact met me op te nemen. Wie weet is het toch iets waarbij ik je kan helpen en anders kan ik je doorverwijzen naar iemand die je wel verder kan helpen.

Copywriting

Schrijven is waar het voor mij allemaal mee begon. Ik vind het leuk om teksten te schrijven voor anderen. Of je nu teksten nodig hebt voor je website, een specifieke pagina, je nieuwsbrief of iets anders, ik schrijf ze graag voor je. Heb je hulp nodig bij bestaande teksten? Ik kan jouw eigen teksten ook herschrijven of proeflezen.

Ben je op zoek naar een tekstschrijver? Op de pagina copywriting vertel ik meer over wat ik voor jou kan betekenen.

SEO

Je kunt een prachtige website (laten) ontwerpen en er wat teksten opzetten, maar als jouw website niet gevonden wordt, dan bereik je je doelgroep niet. Dat is niet alleen zonde van je harde werk, maar het levert ook niet het gewenste resultaat op. Ik kan je helpen om jouw webteksten SEO proof te maken en je website te optimaliseren.

Social Media

Het inzetten van social media kan je online zichtbaarheid flink vergroten, maar waar begin je? Op welk platform moet je zijn voor jouw doelgroep en hoe gebruik je zoiets concreet? Wil je wel graag gebruik maken van social media, maar weet je niet hoe, dan geef ik jou daar graag advies over. Heb je eigenlijk geen tijd om hier elke dag mee bezig te zijn? Ik kan deze taak ook (gedeeltelijk) van je overnemen, zodat jij je kunt richten op andere werkzaamheden.

Heb jij vragen over (het gebruik van) jouw social media? Ik heb alvast een paar mogelijkheden voor je op een rijtje gezet.

Strategisch advies

Je kunt mij ook inhuren als je geen concrete hulpvraag hebt, maar wel behoefte hebt aan (strategisch) advies op het gebied van online marketing en communicatie. Er zijn altijd manieren om je website te verbeteren, je online zichtbaarheid te vergroten of meer conversies te behalen. Ik denk graag met je mee en geef je concrete tips en adviezen op het gebied van je webteksten, de indeling van je website, het gebruik van social media of SEO. Aan de hand van je huidige statistieken en online activiteiten maak ik een plan van aanpak of een uitgebreider communicatieplan. Samen kijken we wat jouw wensen zijn en waar ik jou mee kan helpen.

Andere vragen

Staat jouw specifieke project hier niet bij, maar denk je dat we wel iets voor elkaar kunnen betekenen? Stuur me gerust een mailtje op info@roxannedekruijk.nl.