Ik help je graag met al jouw hulpvragen op het gebied van tekst, SEO, social media en online marketing. Op deze pagina zie je voor welke diensten je bij mij terecht kunt. Staat jouw vraag er niet tussen, aarzel niet om contact met me op te nemen. Wie weet is het toch iets waarbij ik je kan helpen.

Copywriting

Schrijven is waar het voor mij allemaal mee begon. Ik vind het leuk om teksten te schrijven voor anderen. Of je nu teksten nodig hebt voor je website, een specifieke pagina, je nieuwsbrief of iets anders, ik schrijf ze graag voor je. Heb je hulp nodig bij bestaande teksten? Ik kan jouw eigen teksten ook herschrijven of proeflezen. Op de pagina copywriting vertel ik meer over wat ik voor jou kan betekenen.

SEO

Je kunt een prachtige website (laten) ontwerpen en er wat teksten opzetten, maar als jouw website niet gevonden wordt, dan bereik je je doelgroep niet. Dat is niet alleen zonde van je harde werk, maar het levert ook niet het gewenste resultaat op. Ik kan je helpen om jouw webteksten SEO proof te maken en je website te optimaliseren.

Social Media

Het inzetten van social media kan je online zichtbaarheid flink vergroten, maar waar begin je? Op welk platform moet je zijn voor jouw doelgroep en hoe gebruik je zoiets concreet? Wil je wel graag gebruik maken van social media, maar weet je niet hoe, dan geef ik jou daar graag advies over. Heb je eigenlijk geen tijd om hier elke dag mee bezig te zijn? Ik kan deze taak ook (gedeeltelijk) van je overnemen, zodat jij je kunt richten op andere werkzaamheden. Heb jij vragen over (het gebruik van) jouw social media? Ik heb alvast een paar mogelijkheden voor je op een rijtje gezet.

Andere vragen

Heb je een andere vraag op gebied van copywriting, SEO, social media of online marketing? Stuur me gerust een mailtje op info@roxannedekruijk.nl.