Mijn naam is Roxanne de Kruijk. Ik ben tekstschrijfster en daarnaast houd ik me bezig met SEO en online marketing. Ik heb een achtergrond in communicatie en marketing, maar ben dol op spelen met taal en teksten. Vandaar dat ik me het meest op mijn plek voel als het gaat om copywriting en bloggen. Ik houd me daarnaast ook bezig met online marketing en social media.

Opleiding

Ik heb communicatiemanagement gestudeerd aan de Hogeschool Utrecht. Tijdens mijn opleiding heb ik ervoor gekozen om zowel de afstudeerrichting interne & corporate communicatie als die van commerciƫle communicatie te volgen, zodat ik mijn kennis op het gebied van communicatie kon verbreden. Tijdens mijn stages heb ik me daarnaast ook bezig gehouden met websitebeheer, social media management en event management.

Blogger

In 2003 stapte ik met behulp van web-streepje-log in de wereld van het bloggen. Destijds werden er veel linkjes, plaatjes en korte verhaaltjes gedeeld. De oorspronkelijke korte blogs en linkjes delen we tegenwoordig massaal via social media. De blogwereld is enorm veranderd. Je vindt er tegenwoordig online magazines, influencers en artikelen in allerlei niches. Voor veel bloggers is hun website ook hun bedrijf en voornaamste bron van inkomsten. Ik volg daarin mijn eigen weg en doe wat bij mij past. Bloggen is voor mij nog altijd een hobby en geen werk. Sinds 2010 draait mijn eigen domein roxxy84.nl op WordPress.

Persoonlijk

In het dagelijks leven houd ik ook mijn gezin draaiende. Ik ben van oorsprong een stadsmeisje, maar woon tegenwoordig samen met mijn partner en twee zoontjes in het oude dorp van Vleuten. Twee eigenwijze rode katers maken ons gezin compleet.

Ik ben dol op taal, dus het is geen verrassing dat ik graag lees en schrijf. Mijn natuurlijke manier van schrijven is (volgens anderen) meestal zakelijk, helder en bevat weinig onnodig moeilijke woorden. Ik vind het prettig als mijn teksten goed leesbaar zijn voor anderen. Je krijgt mij het best aan het lachen met (flauwe) woordgrappen.

Wat kan ik voor jou betekenen?

In 2014 stapte ik binnen bij de Kamer van Koophandel om een eenmanszaak te beginnen. In eerste instantie heb ik me voornamelijk gericht op copywriting en mijn blog, maar door de jaren heen heb ik ook steeds meer geleerd over SEO. Deze kennis wil ik nu gaan combineren met mijn achtergrond in communicatie en marketing, zodat ik jou ook kan helpen met strategisch advies voor wat betreft de content. Op het internet draait alles om het totaal plaatje. Het is allereerst belangrijk dat jouw website goed gevonden wordt en dan bij voorkeur door de juiste doelgroep. Daarnaast is het ook belangrijk dat je de juiste content op je website hebt staan, zodat je de gewenste conversies kunt behalen. Samen met jou ga ik graag op zoek naar wat en wie jij wilt bereiken.

Contact

Wil je meer weten of denk je dat we iets voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met me op.