Ben je op zoek naar iemand die jou kan helpen met je teksten, social media, het optimaliseren van je website of voor online marketing? Neem contact met me op en dan kijken we samen verder naar de beste manier om aan de slag te gaan. Bij een losse tekst of een kleine klus, is het prima om contact te houden via e-mail of telefoon, maar als we een langere samenwerking aan gaan, lijkt het me prettig om eerst een keer kennis te maken. Hiervoor kunnen we in overleg een afspraak maken bij jou op kantoor of op een andere locatie die voor ons beide goed bereikbaar is.

N.B. Vanwege het coronavirus is het niet altijd mogelijk face-to-face af te spreken. Uiteraard kunnen we altijd een keer (video)bellen en op deze manier kennis maken. 

Plan van aanpak

Ieder project is anders. Daarom maak ik graag een plan van aanpak op maat. In een volgend gesprek kunnen we dieper in gaan op jouw wensen en het project of de werkzaamheden die jij voor ogen hebt. Je kunt me inhuren als tekstschrijfster, maar ik denk ook graag met je mee over jouw marketing en communicatie uitdagingen. Ik kijk graag naar wat je al hebt (gedaan), de cijfers, wat je nodig hebt en wat je wilt bereiken. In mijn rol als consultant bekijk ik jouw hulpvraag en kijk ik met je mee of jouw wens echt de oplossing is voor jouw (communicatie)probleem. Wellicht zijn er meerdere oplossingen of kan ik je adviseren om voor een andere oplossing of strategie te kiezen.

Tarieven

Wat kost dat dan? Dat hangt volledig af van de grootte van het project en de werkzaamheden die ik voor jou uit ga voeren. Het liefst spreek ik van tevoren een vaste prijs en een vast aantal uren af voor het hele project. Zo weten we beide waar we aan toe zijn.

Contact

Wil jij graag een keer kennismaken? Stuur me een e-mail op info@roxannedekruijk.nl. Heb je liever telefonisch contact? Laat hier onder een berichtje achter, dan bel ik je zo snel mogelijk terug.